TURE HOLM

JONGLÖR & UNDERHÅLLARE

Jag är en mångsidig och erfaren underhållare som sätter hög personlig prägel på mina uppträdanden. Min professionella jongleringskarriär började 2006 efter att ha studerat cirkus och fysisk teater vid Circomedia i Bristol, England. Sedan dess har jag uppträtt i åtskilliga länder och i mängder av olika sammanhang: Festivaler, idrottsevenemang, bröllop, filminspelningar, parader, konvent och konserter för att nämna några. Jag har även jobbat som cirkuspedagog i olika sammanhang, bland annat fyra år för Belfast Community Circus School på Nordirland. Sedan Hösten 2013 är jag baserad i södra Västerbotten men tar emot bokningar från hela landet med mina shower och cirkusworkshops. Jag jobbar även som sjukhusclown på Norrlands Universitetssjukhus i Umeå.

Olofsfors Bruk

Olofsfors Bruk är ett av Sveriges bäst bevarade järnbruk med hytta, herrgård och smedjor. Området är idag ett populärt besöksmål och sommartid kan besökaren ta del av guidningar, hantverk, kafé, byggnadsvårdsbutik, kulturarrangemang och boka visning av den unika stångjärnshammaren.

 

Återkommande arrangemang är Brukets dag och traditionell julmarknad sista helgen i november. Vi pausar dock Brukets Dag i år 2020 med anledning av Corona viruset. För information om våra aktörer, se separata hemsidor.

 

Läs mer

 

 VX_märke_Liten_Vit100proc_RGB_250px.png
logo-visitvasterbotten.png
Stiftelsen Olofsfors Bruksmuseum 
  • White Facebook Icon

© 2020 Olofsfors Bruk