SOFIE WEIBULL

BILDKONSTNÄR

Miljön påverkar oss och konst bidrar till stämning. Konstverken som jag gör uttrycker humor och allvar blandat med abstrakta jordnära former - alltifrån små installationer till stora skulpturer, beroende på den aktuella placeringsmiljön. Jag arbetar också med skulpturer / installationer som människor kunnat vara delaktiag i. Där har betraktaren fått träda in i en sfär av tankeväckande budakap. Tekniker som jag arbetar med är skulptur (metall, marmor, plast, jord mm), måleri, teckning, performance, ljud-, ljus- och videoinstallationer.

070-680 62 02 sofie.weibull@gmail.com

Olofsfors Bruk

Olofsfors Bruk är ett av Sveriges bäst bevarade järnbruk med hytta, herrgård och smedjor. Området är idag ett populärt besöksmål och sommartid kan besökaren ta del av guidningar, hantverk, kafé, byggnadsvårdsbutik, kulturarrangemang och boka visning av den unika stångjärnshammaren.

 

Återkommande arrangemang är Brukets dag och traditionell julmarknad sista helgen i november. Vi pausar dock Brukets Dag i år 2020 med anledning av Corona viruset. För information om våra aktörer, se separata hemsidor.

 

Läs mer

 

 VX_märke_Liten_Vit100proc_RGB_250px.png
logo-visitvasterbotten.png
Stiftelsen Olofsfors Bruksmuseum 
  • White Facebook Icon

© 2020 Olofsfors Bruk