Olofsfors Bruk

Olofsfors Bruk är ett av Sveriges bäst bevarade järnbruk med hytta, herrgård och smedjor. Området är idag ett populärt besöksmål och sommartid kan besökaren ta del av guidningar, hantverk, kafé, restaurang, byggnadsvårdsbutik, prova-på-smide, kulturarrangemang och visningar av den unika stångjärnshammaren.

 

Återkommande arrangemang är Brukets dag, första lördagen i juli, traditionell julmarknad sista helgen i november. Vi pausar Julmarknaden i år på Olofsfors bruk. Aktörer kommer att hålla 
öppet som vanligt. Se gärna separata hemsidor.

 

Läs mer

 

 VX_märke_Liten_Vit100proc_RGB_250px.png
logo-visitvasterbotten.png
Stiftelsen Olofsfors Bruksmuseum 
  • White Facebook Icon

© 2019 Olofsfors Bruk

OLOFSFORS HERRGÅRD

Olofsfors Herrgård håller stängt ett par veckor pga renovering. Vi öppnar åter lagom till Julborden helgen den 1 advent.

September 2019: Monica och Robert Rasmussen Ahlenius, Kafé Anno 1762, tar över Olofsfors Herrgård med hotell och konferensverksamhet. 

I vår anrika herrgård kan du övernatta i något av våra fina gamla rum. Hit är du alltid välkommen, oavsett om du är på genomresa, vill fira bröllop eller jubileum hos oss. Vi har öppet året runt och du kan uppleva den vackra naturen i såväl vinterskrud som sommargrönska.

 

För konferenser kan vi erbjuda fem olika, fullt utrustade, lokaler med plats för allt från sex upp till 250 personer. Det är en utmärkt plats att kombinera konferensarbete på, med spännande aktiviteter hos någon av våra aktörer. Här kan du hyra ett rum och uppleva Olofsfors bruk, som är en av Sveriges bäst bevarade bruksmiljöer.

 

Rum med dusch och toalett samt möjlighet till självhushåll. Goda konferensmöjligheter och restaurang på området. Oavsett om du ska övernatta på vägen, konferera med jobbet, fira bröllop eller kanske bara ta det lugnt i en härlig miljö. Här finns 17 rum med dusch och toalett samt en trevlig samlingslokal med möjlighet till självhushåll.

Vi har även en buss som kan hämta er till våra olika arrangenmang

kontakta oss om detta.

Se öppettider 

Olofsfors Herrgård drivs av Monica och Robert Rasmussen Ahlenius

bruket@olofsforsbruk.nu

070-249 98 44

Facebook