KONFERENS & LOGI

I vår anrika olofsfors bruk kan du övernatta i något av våra fina gamla rum. Hit är du alltid välkommen, oavsett om du är på genomresa, vill fira bröllop eller jubileum hos oss. Vi har öppet året runt och du kan uppleva den vackra naturen i såväl vinterskrud som sommargrönska. För konferenser kan vi erbjuda fem olika, fullt utrustade, lokaler med plats för allt från sex upp till 150 personer. Det är en utmärkt plats att kombinera konferensarbete på, med spännande aktiviteter hos någon av våra aktörer.

 

Här kan du hyra ett rum och uppleva Olofsfors bruk, som är en av Sveriges bäst bevarade bruksmiljöer. Rum med dusch och toalett samt möjlighet till självhushåll. Goda konferensmöjligheter och restaurang på området.

 

Oavsett om du ska övernatta på vägen, konferera med jobbet, fira bröllop eller kanske bara ta det lugnt i en härlig miljö. Här finns 17 rum med dusch och toalett dom flesta är dubbel rum,samt en trevlig samlingslokal med möjlighet till självhushåll. För konferenser erbjuder vi fem olika lokaler med plats för allt mellan 6 och 150 personer.

 

Konferenslokalerna är utrustade med trådlöst bredband, projektor m.m. På. Kontakta oss om du planerar bröllop eller andra festligheter så hjälper vi dig. 

Boka boende, konferens, bröllop och fest olofsfors fest och logi.

 

Olofsfors 18

Telefonnummer

070-2065315

Olofsfors Bruk

Olofsfors Bruk är ett av Sveriges bäst bevarade järnbruk med hytta, herrgård och smedjor. Området är idag ett populärt besöksmål och sommartid kan besökaren ta del av guidningar, hantverk, kafé, byggnadsvårdsbutik, kulturarrangemang och boka visning av den unika stångjärnshammaren.

 

Återkommande arrangemang är Brukets dag och traditionell julmarknad sista helgen i november. Vi pausar dock Brukets Dag i år 2020 med anledning av Corona viruset. För information om våra aktörer, se separata hemsidor.

 

Läs mer

 

 VX_märke_Liten_Vit100proc_RGB_250px.png
logo-visitvasterbotten.png
Stiftelsen Olofsfors Bruksmuseum 
  • White Facebook Icon

© 2020 Olofsfors Bruk