Olofsfors Bruk

Olofsfors Bruk är ett av Sveriges bäst bevarade järnbruk med hytta, herrgård och smedjor. Området är idag ett populärt besöksmål och sommartid kan besökaren ta del av guidningar, hantverk, kafé, restaurang, byggnadsvårdsbutik, prova-på-smide, kulturarrangemang och visningar av den unika stångjärnshammaren.

 

Återkommande arrangemang är Brukets dag, första lördagen i juli, traditionell julmarknad sista helgen i november. Vi pausar Julmarknaden i år på Olofsfors bruk. Aktörer kommer att hålla 
öppet som vanligt. Se gärna separata hemsidor.

 

Läs mer

 

 VX_märke_Liten_Vit100proc_RGB_250px.png
logo-visitvasterbotten.png
Stiftelsen Olofsfors Bruksmuseum 
  • White Facebook Icon

© 2019 Olofsfors Bruk

ALEX&DÅDA RE-DESIGN

Egen design i återbrukat eller ekologiskt material. Egenhändigt sydda barnkläder som sys av recyklade tyger. Butik och stor syatelje.

Baby/barnkläder och heminredningstextilier tillverkade i minst 95% återvunnet eller ekologiskt material. Utan kemiska tillsatser och giftiga färger. Allt i en unik design där materialet avgör vilken storlek och typ av plagg eller heminredningsprodukt som skapas fram. Klädstorlekar från prematur och upp till ca 10 år. 

 

Du kommer också att hitta hantverksprodukter som är lokalt producerade av hemslöjdare, hantverkare och konstnärer. 
 

Maria Vigström, en miljöcertifierad textilnörd med ett hjärta för återbruk, som hakade på ”downshifting”-trenden och flyttade från Stockholm till en by i Västernorrland. 

Se öppettider 

 

Maria Vigström

Telefon

Facebook

Instagram

E-post

Besök hemsidan

www.kristinekullegard.se